Plug&Pay Review | De Beste Tool In 2024?!

Er wordt in Nederland en België per jaar voor €45 miljard verkocht via het internet. Dit bedrag stijgt elk jaar met ongeveer 10%. Dit komt mede omdat het steeds makkelijker word om je eigen webshop en betaal pagina’s op te zetten. In deze Plug&Pay review laat ik je zien waarom ik geloof dat Plug&Pay de juiste tool is om jouw online verkopen naar een hoger niveau te tillen.

Wat Is Plug&Pay?

Plug&Pay is software die je helpt in in enkele klikken een betaal pagina op te zetten die je helpt om je omzet te verhogen. Waarom kan Plug&Pay je omzet aanzienlijk verhogen? Omdat de makers jaren lang studie hebben gedaan naar waarom mensen iets wel of niet kopen.

Een voorbeeld: Het is statistisch bewezen dat wanneer een koop knop op je website groen is deze vaker word aangeklikt dan wanneer een koop knop rood is.

Alle bevindingen die Martijn en Tonny (de maker van Plug&Pay) opgedaan hebben, zijn verwerkt in de software. Je hoeft dus niet opnieuw het wiel uit te vinden maar kunt met een aantal klikken de conversie ratio van jouw webshop verhogen.

Wat Is Conversie Ratio?

De conversie ratio is de hoeveelheid mensen die op jouw betaalpagina komen ook daadwerkelijk iets kopen. Wanneer 1 op de 100 bezoekers op jouw website iets koopt is jouw conversie ratio 1%. Wanneer 10 op de 100 bezoekers op jouw website iets koopt is jouw conversie ratio 10%. Plug&Pay gebruikt al hun bewezen strategieën om jouw conversie ratio te verhogen.

Probeer Plug&Pay Gratis

Je kunt Plug&Pay gratis uitproberen voor 14 dagen. In deze gratis trial zijn alle functionaliteiten beschikbaar. Je kan binnen 10 minuten al je eigen betaal pagina online hebben staan.

Ga op de pagina via de bovenstaande link naar de website. Klik vervolgens op “Probeer gratis”. Je kunt kiezen uit 3 pakketten. Laat me je de verschillen zien.

Plug&Pay Lite

Plug&Pay Lite Pakket
Plug&Pay Lite Pakket

Met Plug&Pay lite kan je meteen je eigen betaal pagina’s maken en daar producten en diensten aan kopppelen. Ook kan je kassa koopjes toevoegen. Dat is een optie bij het afrekenen waarmee je nog iets extra’s kunt verkopen. Dit zorgt voor een hogere omzet per verkoop. Plug&Pay maakt de facturen voor je zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Je kunt met het Lite pakket 3 producten verkopen en 3 checkout pagina’s maken en je kan maximaal 50 producten per maand verkopen. Het pakket kost € 9.- per maand wanneer je het vor een heel jaar betaalt. Als je per maand betaalt kost het € 15.-

Voorbeeld: Stel dat je een digitaal product van € 39 verkoopt en je verkoopt ze alle 50. Dan heb je een omzet van € 1950.- En dat voor € 9.- per maand.

Plug&Pay Premium

Plug&Pay Premium Pakket

Wanneer mensen hebben betaald kunnen ze met 1 druk op de knop nog iets kopen. Je kan hierin zoveel upsells maken als je wilt. Dit kan je gemiddelde omzet per verkoop enorm verhogen. PLug&Pay helpt je om deze upsell op een aantrekkelijke manier aan te bieden.

Je kan abonnementen aanbieden. Voorbeeld: Je kunt een lidmaatschap van € 29.- per maand aanbieden. Wanneer je 100 leden hebt krijg je dus elke maand € 2900.- op je rekening gestort.

Het Premium pakket helpt je teksten schrijven met AI. Klanten kunnen betalen in termijnen. Er zijn kortingscodes beschikbaar.

Ook kan je elke checkout pagina split testen. Dit is een fantastische functie die je omzet enorm kan verhogen. Wanneer je 2 verschillende check out pagina’s maakt die iets verschillen van elkaar, kan je zien welke pagina meer sales genereert. Dan kies je de beste verkopende pagina en kan je een nieuwe split test doen om te zien of een variant het weer net iets beter doet. Dit kan je blijven doen om je Conversie Ratio te blijven verhogen. Een betere Conversie Ratio is meer winst.

Je krijgt premium support. Loop je vast? Dan kan je direct contact opnemen met de helpdesk.

Ook kan je onbeperkt producten verkopen. Het Premium pakket kost € 49.- per maand.

Plug & Pay Ultimate

Met Plug&Pay Ultimate kan je je producten aanmelden bij de Plug&Pay Marketplace en kan je anderen jouw product laten promoten tegen een commissie. Je kan dus een een grote groep mensen jouw producten laten promoten en de winst delen. Je bepaalt hierin zelf hoeveel commissie je geeft per verkoop. Hoe hoger de commissie, hoe meer mensen jouw producten willen promoten.

Word jouw product succesvol gepromoot dan kan je in het overzicht van best verkochtte producten komen te staan waardoor nòg meer mensen je product willen verkopen. Dit werkt vooral goed bij digitale producten, omdat daar een grote winst marge op zit en meer ruimte is voor een hogere commissie.

Je krijgt tot 2500 transacties per maand. Voorbeeld: Je verkoopt een Photoshop cursus voor € 100.-. Affiliates verkopen jouw cursus tegen een commissie van € 40.-. Je houdt dus € 60.- over per verkoop van een affiliate. Wanneer je 2500 transacties per maand hebt via affiliates verdien je totaal € 150.000 per maand. Wanneer deze cursus een jaarlijkste betaling is en de affiliates alleen voor het eerste jaar een commissie krijgen, krijg jij na een jaar wanneer iedereen lid blijft € 250.000 per maand.

Als affiliate kan je bij 100 verkopen per maand € 6.000 per maand verdienen. Dit is dus het ideal plan voor mensen die hun producten door affiliates willen laten promoten.

Het Plug&Pay Ultimate plan kost € 97.- per maand wanneer je voor een jaar betaald.

Hoe (snel) maak je je eerste betaalpagina?

Ik heb je al verteld over de 14 dagen trial en de 3 pakketten. Laten we verder kijken naar hoe (makkelijk) het is om alles op te zetten.

Ik kies het Premium pakket omdat ik je wil laten zien hoe je kunt upgraden naar het Ultimate plan. De landingspagina is meteen een voorbeeld van hoe de betaalpagina’s er uit zien. Strak en met het oog op conversie.

Meteen zie ik dat één ander persoon dit product ook bekijkt én dat er zojuist iemand is geweest die dit pakket heeft aangeschaft. Dit zijn 2 manieren om iemand te motiveren het pakket ook aan te schaffen.

Ik vul mijn gegevens in en klik op ‘Start je gratis trial’. Ik krijg meteen een 2 mailtjes. Één met de factuur en één met de inloggegevens van mijn Plug&Pay account.

Het Dashboard

In het Dashboard kan ik mijn transacties bekijken. Ook zie ik de omzet van vandaag, deze maand en dit jaar. Ook zie ik dat mijn hudige account op test modus staat, zodat ik meteen iets op kan zetten en het kan testen.

Koppel met Mollie

Om betalingen te kunnen ontvangen moeten we een connectie met Mollie maken. Mollie is op dit moment de enige betaalprovider waarmee je kunt werken binnen Plug&Pay.

Wil je een Mollie account aanmaken? Volg dan de instructies via deze handleiding.

Het koppelen van Mollie met Plug&Pay nam 30 seconden in beslage. Wanneer Mollie is gekoppeld met je account staat je account nog steeds op test modus.

Het is tijd om een product toe te voegen.

Ferdinand Hoek
Ferdinand Hoek

In 2007 verdiende ik voor het eerst geld via het internet. Sinds dien doe ik mijn best om dat full time te doen. Nu leer ik anderen hoe ze fulltime hun inkomen op een passieve manier kunnen verdienen. Al mijn kennis deel ik gratis. Ik verkoop geen cursussen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *